Селфи ринг със стойка за телефон за заснемане на видео или фото
  • Модел: Ring Fill Light
  • Изчерпан продукт

Селфи ринг със стойка за телефон за заснемане на видео или фото

27.00 лв.

Голям селфи ринг осветление за перфектни снимки и видео със стойка за телефон

Спецификации:

LED лампа-ринг за заснемане на видео или фото в комбинация със стойка за телефон, тази лампа като осветяване отговаря на изискванията за поток светлина на повечето заснемания на видео или фото кадри подходящи за качване в интернет пространството, селфи снимки или видео за YouTube. LED кръговата светлина за снимки и видео се предлага с регулируема гъвкава стойка която седи във вътрешноста на кръга и на нея може да поставите вашия смартфон. 26 сантиметровия голям светодиоден ореол е нужно да бъде поставен върху съществуващ статив който е нужно вече да притежавате, захващането е стандартно. В комплекта има и свръзка тип ябълка между която може да се ползва между трипода който имате и селфи ринга. Захранващия кабел е с дължина 2 метра и на него е разположен малък пулт за управление. Селфи кръга има 32 броя LED диоди, може да регулирате светлинния поток от най-светло до тъмно чрез бутони от пулта за управление.
Можете така да настроите светлинните условия, че да постигнете голямо разнообразие от тонове на кожата, за да отговарят на вашите нужди за перфектна снимка или видео.
Този селфи ринг за снимки и видео може да осигури осветление от студено бяло до топло бяло (3500K / 6000K). Тази функция се командва също от пулта за управление.
Ринга черпи ток и се включва в повечето устройства, които поддържат USB порт, като лаптоп, компютър, Power Bank за захранване, USB зарядно, променливотоков адаптер и др.
Тегло на комплекта: 450 гр.
Цвят: Черно с бяло.

Комплекта включва:

1 бр. Селфи ринг 26 см. диаметър.
1 бр. Свръзка тип ябълка между трипода и селфи ринга.
1 бр. Стойка за телефон която може да хване апарат със ширина до 80 мм.

BACK TO TOP