Pop it Fidget квадрат 36 балончета занимателна анти стрес игра попит
https://www.extramarket.bg/uploads/products/1/100_aff54b367bdf70d50933417ea01b5e9a.jpg
  • Модел: Pop it Fidget
  • В наличност

Pop it Fidget квадрат 36 балончета занимателна анти стрес игра попит

10.00 лв.
Ограничени количества!
0896151877

Pop it Fidget занимателна анти стрес игра попит

Спецификации:

Pop it Fidget Анти стрес игра вариант:
Квадрат-шарен вариант 36 балончета Pop it Fidget
Играчът може да натиска всякакви мехурчета на произволен ред. Който е натиснал последния балон, ще загуби. За децата може да развие мозъчна сила, способност за самоусъвършенстване и умение за логическо мислене. Освен това може да упражнява умения за детска умствена аритметика и планиране, да учи децата на нечетно и четно число. За възрастни хора може да поддържа мозъка активен и да предотвратява дегенерацията на мозъка.
При натискане на балончето ще се чуе лек пукот. Сензорната игра за балон помага за освобождаване от стреса и безпокойството в живота и помага за възстановяването на емоциите. Много е подходящо да използвате играчката в училища, класни стаи и офиси. Това е забавен начин да запазите мозъка си концентриран върху това, което правите или прекарвате свободното си време.
Цветната играчка с приятен балон звук е перфектен подарък за вашето дете на рождени дни, коледни партита и Деня на благодарността. Приятелството е най-доброто време родител-дете и играчката ще бъде най-добрите семейни игри. Аутизмът, възрастните хора, децата и възрастните могат да играят. Също така е идеален избор да убиете скуката по време на пътуването.
[Материална безопасност] Тактилните играчки са изработени от безопасен, нетоксичен, без мирис, екологичен, мек, издръжлив и висококачествен силикон. Хранителните материали са безопасни за деца. Той е издръжлив, миещ се, многократен и преносим.
Премахването на мехурчетата за раздразнителност е подходящо за ADHD и аутизъм. Децата с висока тревожност и OCD могат да им помогнат да се успокоят и да облекчат тревожността.

Комплекта включва:

1 бр. Pop it Fidget.

BACK TO TOP